Healing

Door allerlei zaken (zowel werk als privé) bouwt u spanningen op. Dit uit zich in het lichaam als een pijnlijke plek, oftewel een blokkade (bekende plekken zijn nek en schouders). Een blokkade is een plek waar de energie niet doorstroomt. Hierdoor krijgt een lichaamsdeel niet de energie die het nodig heeft en ontstaat er een onbalans. Door middel van healing probeer ik de blokkade op te heffen en het lichaam weer in balans te krijgen. Healing is een therapie die verschillende technieken omvat o.a. handoplegging, meditatie en visualisatie. Soms zijn andere technieken zoals massage of holistic pulsing noodzakelijk.

Als het nodig is kijk ik (doormiddel van energie lezen 'reading') waarom de blokkade in uw lichaam zit. Dit is zeker nodig als u het idee hebt dat u elke keer tegen hetzelfde probleem aanloopt. Daarna leer ik je technieken om u zelf te beschermen en patronen en overtuigingen van uzelf los te laten en deze om te zetten in een positieve kracht.

Tijdens een healing werk ik met uw gids(en), de aartsengelen en soms ook stenen, die kunnen een healing versterken zodat de blokkade beter opgelost wordt. Het is niet altijd mogelijk dit in één sessie te doen. Vooral oude patronen kunnen hardnekkig zijn.

Desalniettemin zal ik als er ernstige klachten zijn u altijd doorverwijzen!

home
reading
sensi-therapie
Tarieven
contact
gastenboek